Filtruoti
Kategorijos
Omniteksas 1vnt (SU NOSIES SPAUSTUKU ir kišenėle) apsauginė veido kaukė su tinkliuku
4,39 €
Omniteksas 1vnt (SU NOSIES SPAUSTUKU ir kišenėle) apsauginė veido kaukė su tinkliuku
  • Omniteksas 1vnt (SU NOSIES SPAUSTUKU ir kišenėle) apsauginė veido kaukė su tinkliuku

Greitas pristatymas
per 2-4 d.d.


    

Nemokamas grąžinimas
nemokamas keitimas

Omniteksas 1vnt (SU NOSIES SPAUSTUKU ir kišenėle) apsauginė veido kaukė su tinkliuku

4,39 €
Gamintojas:
Prekės kodas:
OMO604902-910S
Dydis

Galimi kaukių dydžiai: S, M L. Kaukių dydį galima papildomai reguliuoti užrišant mazgelį gumytėse, kitoje vietoje ir susirišant mazgelius pagal savo poreikį, naudojant plaukų segtukus ir t.t.

Pagaminta iš trijų sluoksnių: Išorinis – 100% medvilnė + tinkliukas iš 100% poliesterio, Vidinis - 95% poliesteris, 5% elastanas. Su SilverPlus®.

Detalų aprašymą žiūrėkite žemiau.

Jeigu norite užsakyti daugiau nei 1000 vnt., prašome kreiptis tiesiogiai į didmeninės prekybos padalinį (kontaktų skiltyje).

Šios naujosios mūsų kaukės yra dar geresnės, nes, be tinkamų medžiagų tiek vidiniame, tiek išoriniame sluoksnyje, jos dar turi ir NOSIES SPAUSTUKĄ BEI KIŠENĖLĘ FILTRUI ĮSIDĖTI. Galimybė reguliuoti nosies linkį individualiai daro kaukę dar saugesnę, nes tiek visuomenės sveikatos specialistai, tiek gydytojai sako, kad esminė kaukės funkcija – kuo geriau apspausti veidą. Žinome, kad nosies spaustukas ypač vertingas ir žmonėms, nešiojantiems akinius, – jei nosis apspaudžiama, iškvepiami garai nekyla ir akiniai nerasoja ar bent rasoja ženkliai mažiau. Kišenėlę filtrui taip pat pridėjome atliepdami į klientų prašymus. Kišenėle vadiname ertmę, kurią palikome tarp pirmo ir antro sluoksnio. Į tą ertmę kiekvienas pagal savo individualias galimybes dar gali įsidėti papildomos filtruojančios medžiagos.

Kaukės apdailoje naudojama SilverPlus® - unikali technologija, kuri stabdo kvapą sukeliančių bakterijų dauginimąsi, palaiko higieną ir švarą ilgesnį laiką dėl joje naudojamų sidabro jonų. Sidabro jonų apdaila bus veiksminga tiek, kiek bus dėvimas ir pats gaminys. Pats gamintojas sako, kad apsauga pilnai veikia 30-50 skalbimų, bet po to ne išnyksta, o tiesiog ima silpnėti.

Mūsų apsaugines kaukes galima plauti rankomis šiltame vandenyje arba skalbimo mašinoje, ne aukštesnėje kaip 60 laipsnių temperatūroje. Galima lyginti, geriausia garais. Skalbiant nenaudoti minkštiklių. Skalbti su panašios spalvos gaminiais - kaip ir visi medžiaginiai daiktai, skalbimo metu gali dažyti.

! Tai nėra medicininės kaukės. Dėl higieninės ir epidemiologinės saugos veido kaukės nėra keičiamos ar grąžinamos.

SML
AAukštis, cm12,51415
BPlotis, cm1212,513

OMO604902-910S
168 Prekės

Specifinė nuoroda

Atsiliepimų nėra!
Čia gali būti jūsų atsiliepimas
Ačiū
Atsiliepimas sėkmingai pateiktas.
Vardas
El. paštas
Atsiliepimas
  • Pasirinkite norimą prekęSuformuojamas prekių krepšelis.
  • Pradėkite registracijąSuveskite savo asmeninius duomenis.
  • Pristatymas ir mokėjimasPasirinkite mokėjimo bei pristatymo būdą.
  • Laukite atvykstant prekių.Prekės yra pristatomos per 1-4 d.d.